Angol - magyar

Magyar - angol

Az angol-magyar online tanulószótárban az angol szavak keresésekor több szó is megadható. Ekkor a keresés az első szóhoz tartozó kifejezésekben és állandósult igei szókapcsolatok (phrasal verbs) között történik (pl. go out). Amennyiben kereséskor a második szó helyett * szerepel, akkor a találati listában az első szóhoz tartozó összes kifejezés és szókapcsolat megjelenik (pl. again * vagy go *).

Keresés az interneten: ha a találatokban az angol-magyar online tanulószótárt szeretné az első helyeken látni, akkor a böngésző címsorában v. a Google kereső oldalán a keresett angol szó után egyszerűen csak azt írja be hogy nyelvora. Például: again nyelvora. Ezzel a módszerrel a magyar nyelvi irányban is valahol az elsők között lesz a találat: ismét nyelvora. Próbálja ki!

Az oldalakon bármely szóra duplán kattintva a szó beíródik kereső mezőbe, így az oldalakon található szavak az angol-magyar online tanulószótárból gyorsan kikereshetők (pl. példamondatok szavai).

Angol-magyar online tanulószótár a Közös Európai Nyelvi Referencia-keret A1-C2 szintű nyelvvizsgáinak referencia szókincsével. Az angol tanulószótárról több információ az angol-magyar online tanulószótár leírásában található.

*Angol tanulószótár és szókincstréner az A1-C2 szintű nyelvvizsgák szókincsével.