deFineness

Üdvözöljük a Nyelvórán!

A Nyelvóra oldalain és társoldalainkon az angolul és a németül tanulók sok segítséget találhatnak online önálló nyelvtanulásukhoz:

Magyar nyelvtan
A Magyar nyelvtan oldalai azoknak szólnak, akik a magyar nyelvtan alapjait szeretnék (például az angol vagy a német nyelv tanulásának megkönnyítéséhez) gyorsan átismételni. A magyar nyelvtan alapfogalmainak ismerete nélkül az idegen nyelv nyelvtani szabályainak és fogalmainak megértése sok nehézséget okozhat, és egy rövid ismétléssel sok fáradság megspórolható az idegen nyelv későbbi tanulása során.

Online angol nyelvtanulás

Angol szókincs A1-C2
Angol-magyar online tanulószótár és angol szókincstréner a Közös Európai Nyelvi Referencia-keret A1-C2 szintű szókincsével. Az oldal könnyen használható egy angol nyelvtanfolyam hatékony segédeszközeként vagy az önálló nyelvtanuláshoz. Az optimális méretű szókincs és az erre épülő, nyelvi szintenként szabályozható szókincstréner egy egyedülálló eszköz lehet az angol nyelvtanulók számára. Az oldal nagy segítséget nyújthat az angol nyelvterületen dolgozóknak vagy az oda készülőknek is abban, hogy a nyelvet minél előbb mindennapi használatba vehessék.

Online német nyelvtanulás

Német alapszókincs
A Német alapszókincs több mint tízezer példamondattal. A hétköznapi élethez szükséges, praktikus szókincs egy jó kiindulópont lehet a német nyelvterületen tanulni, dolgozni, vagy az ott élni szándékozók számára. A tréner használható önállóan az alapszavak gyors megtanulásához és gyakorlásához, vagy egy hasznos segédeszköz lehet bármely A1-A2-B1 szintű nyelvtanfolyamhoz a nyelvvizsgára készülők számára. Oldalainkon lehetőség van a német rendhagyó igeragozás és az igei vonzatok tanulására, gyakorlására is.
Német webszótár
A Német webszótár jelzi az alapszókincshez tartozó szavakat, felismeri a rendhagyó igék és a ragozott formák többségét, valamint segítséget nyújt az összetett szavak szótározásához. A német webszótár több más hasznos funkcióval is segíti a német nyelvtanulást. A német webszótár nyelvtani fogalomtára mintegy 700 nyelvtani kifejezést tartalmaz.
Deutsch Interaktiv
Online német nyelvtanfolyam az önálló német nyelvtanuláshoz (Deutsche Welle): 30 lecke, A1-A2-B1 nyelvi szintek, 800 gyakorlat, eredeti német videó- és hanganyag. A tanfolyamhoz oldalunkon szókincstréner érhető el, amely a német szókincstrénerrel integrálva nagyban segítheti a német alapszókincs gyors elsajátítását és begyakorlását. Tervezzük a tanfolyam nyelvtani témáinak integrációját online német nyelvtan oldalainkkal is.
Német nyelvtan
Folyamatosan bővülő Német nyelvtan oldalaink sok segítséget nyújthatnak azoknak is, akik már régen foglalkoztak nyelvtannal, vagy felnőttként szeretnék munkájukhoz a német nyelvet megtanulni.
Önálló nyelvtanulás
Néhány szó az önálló nyelvtanulásról.

Ha oldalainkat hasznosnak találja, akkor az alábbi gombokra kattintva segítse barátait, ismerőseit is, hogy a Nyelvóra oldalaira rátaláljanak!

Társoldalak

Német alapszókincs
Az alapszókincs több mint tízezer példamondattal, nyelvvizsga témakörönként és leckénként csoportosítva. A rendhagyó igeragozás és az igei vonzatok tanulása, gyakorlása.
Német webszótár
A webszótár jelzi az alpszókincshez tartozó szavakat, felismeri a rendhagyó igéket és a ragozott formák többségét, valamint segítséget nyújt az összetett szavak szótározásához.
Önállóan németül
Tanuljon önállóan a Deutsche Welle online nyelvtanfolyamával! 30 lecke, A1-A2-B1 szintek, 800 gyakorlat, videó, hanganyag.
Angol szókincs (A1-C2)
Tanulószótár és szókincstréner a Közös Európai Nyelvi Referencia-keret A1-C2 szintű szókincsével. Az oldal könnyen használható az önálló nyelvtanuláshoz.

Látogatók

Ha Nyelvóra oldalunk tetszett, akkor jelölje be Facebook oldalunkat is!